Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Η Φλόγα του Έλληνα






Οι Έλληνες...Το Έθνος που μελέτησε τις Έννοιες λέξεων όταν κανένα Έθνος δε φαίνεται να είχε την ικανότητα να ασχοληθεί με τίποτα παραπάνω από την απλή επιβίωση.Ανήγαγε αυτές τις έννοιες σε Αξίες κ πάνω σ'αυτές δημιούργησε τον Παγκόσμιο Πολιτισμό.


Τα Εθνη που είναι γνωστα τώρα για την "υπερανάπτυξη" τους, τα λεγόμενα "πολιτισμένα"εθνη που διαχώρισαν τα άλλα σε 2ου κ 3ου κόσμου εμφανίστηκαν πολλούς αιώνες μετά τους Ελληνες και ήταν γνωστα για οτιδήποτε άλλο παρά για τον πολιτισμό τους.


Αναπτύχθηκαν χάρη στην γενναιοδωρία των Ελλήνων που μοιράστηκαν τη Γνώση μαζί τους κ λειτούργησαν ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΆ κ με απίστευτη ζηλοφθονία κ αχαριστία απέναντι στους Ευεργέτες τους.

Όμως υπάρχει κάτι το οποίο όσο κ να ήθελαν, ακόμα κ αν ο ίδιος ο Έλλην ήθελε να τους το μεταδώσει κ να το διδάξει ανα τους αιώνες κ τις χιλιετίες της ύπαρξης του ΕΊΝΑΙ ΑΔΎΝΑΤΟΝ να "μεταγγίστεί".

Είναι η Φλόγα του Ελληνα!


Με αυτή γεννιέται μα δεν αρκεί μόνο να την κληρονομήσει μέσω γονιδίων.Αν δεν ψάξει μέσα του, αν δεν φροντίσει να έρθει σε επαφή με το παρελθόν του τότε δε θα μπορέσει να την ανάψει...

Είναι τόση η δύναμη της,τόση η αξία της, που από αυτην εξαρτάται το αν θα επιβιώσουμε σαν Ελληνες.


Οι καιροί που ζούμε είναι οι πιο κρίσιμοι.ΘΑ ΚΡΙΘΕΊ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΊ Η ΎΠΑΡΞΗ ΜΑΣ...από το αν θα διεκδικήσουμε κ κερδίσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΜΑΣ Κ ΤΩΝ ΕΠΌΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΏΝ.


Δεν υπάρχουν Σωτήρες ούτε Ηγέτες που εργάζονται κ αγωνιούν για τη Μάνα μας εφόσον ΔΈΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΜΉ ΓΙ ΑΥΤΌ! Είναι κάτι το οποίο πρέπει να κατανοήσετε κ όσοι στηρίζουν εν γνώση τους τέτοιους ΑΥΤΌΚΛΗΤΟΥΣ ΣΩΤΉΡΕΣ που ανέχονται να παίρνουν όσα μπορούν να επιβιώσουν μερικές οικογένειες το μήνα...θα με βρουν απέναντι τους.ΌΧΙ ΜΕ "ΚΑΥΓΆΔΕΣ" κ βρισιές...αλλά εφόσον γνωρίζουν και αποδέχονται στηρίζοντας τέτοιες "πρωτοβουλίες"με βάση τον πλούτο θα είναι υπεύθυνοι για κάθε πράξη των υπανθρώπων αυτών.ΌΣΟΙ δεν γνωρίζουν κ τους στηρίζουν κλείνοντας τα μάτια στην ΑΛΉΘΕΙΑ τότε ανήκουν στους ΑΝΌΗΤΟΥΣ κ ουδεμία σχέση θέλω μαζί τους.


Ως Ελληνίδα που γεννήθηκα 15 μέρες μετά την απόβαση των τούρκων από Πρόσφυγες γονείς που κατοικούσαν στο νησί της Κύπρου, με μεγάλη οικογενειακή ιστορία στην ΕΟΚΑ Α' αλλά κ στην ΕΟΚΑ Β' ,ΤΑ ΌΣΑ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑ Αντικρούονται με βασικα σημεία που υποστηρίζει το κόμμα της Χ.Α το οποίο βρέθηκε ΕΥΤΥΧΏΣ στο δρόμο μου το 1990 όπου ήταν ένας όχλος αλήτες που επιτίθονταν σε κάθε Ελληνόπουλο που ήταν πιο αδύναμο κ δεν ήξερε περί τίνος πρόκειται όταν υπήρχαν μέρη όπως στη Σιβητανηδειο Σχολή στην Καλλιθέα όπου σύχναζαν σε συγκεκριμένη "καφετέρια-ηλεκτρονικά" κ επιτίθονταν με αφορμή τα μακρυά μαλλιά ή το μελαχρινό του δέρματος σε ανήλικα παιδιά κ με απειλή σουγιαδων κ σιδηρογροθιων έπαιρναν χρήματα,μπουφάν, ακόμα κ παπούτσια. Οι δικαιολογίες τους "φταίει ο τότε υπεύθυνος" είναι πιο γελοίες κ από τον υπουργό "μπουμπούκό".


Δεν διδαχτηκα τέτοιου είδους "εθνικισμό" από τους δικούς μου.



ΔΙΔΑΧΤΗΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΕΘΝΙΚΙΣΜΌ.Δεν θα χτυπούσα χωρίς λόγο κανέναν ειδικά μητέρες κ παιδιά επειδή είναι ξένοι.

Απαιτώ όμως να ΣΈΒΟΝΤΑΙ την Ελλάδα κ όσα μας χάρισαν με το Αίμα τους οι Πρόγονοί μας!

Να μη λερώνουν την πόλη μου, να μην κλέβουν,βιάζουν σκοτώνουν κανέναν ούτε Ελληνα ούτε ξένο, να μην πουλάνε ναρκωτικά στα παιδιά μας με την ανοχή της αστυνομίας κ την στήριξη του παρακράτους των Εξαρχείων!

ΝΑ μην κλέβουν την εργασία των Ελλήνων κ όσα επιβάλλει ο σεβασμός είτε είναι εδώ με άδεια είτε όχι τότε ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΏ ΠΑΡΆΝΟΜΟΥΣ Αλλιως θα δρασω ως Ελληνίδα και θα τους θάψω στα Ταρταρα αφού τους κόψω κομματάκια!Αλλά πρώτα ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΏΜΙΚΟ ΣΚΟΠΌ ΤΟΥΣ ΦΈΡΝΟΥΝ Κ ΤΟΥΣ ΠΕΤΆΝΕ ΣΤΗ ΘΆΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ. Αυτα για τώρα. ΕΚΑΤΗ

Λόγοι υπερηφάνιας

Η Ιστορια της Πατριδας μου, Οσα εμαθα απτον πατερα μου και την οικογενεια του.Η μοναδικη μου κορη Μαρια-Ελισσαβετ., τα εντονα βιωματα μου που ειναι γεματα τραγικα συμβαντα κ τα βιωσα χωρις καμμια συμπαρασταση κ με επιπλεον αρνηση κ εμποδια απο τη γυναικα που με γεννησε. Ειμαι περηφανη επειδη αγαπησα κ αγαπηθηκα ομως...για την απολυτη Πιστη σε Ιδεες,και Αξιες.Δεν προδιδω φιλιες,σχεσεις,Ορκους στη Σημαια και την Ελλαδα. Για τους αληθινους φιλους που απεκτησα και για τον Δασκαλο-Εμπνευστη μου που ακολουθω πιστα.



Ekati Lakedaimonia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου